Aft Terápia Akupresszúra Craniosacrális kezelés Bach Virágterápia Családállítás Egyéni és Csoportos Családállítás Fülakupunktúra Szivárvány energia kezelés Kineziológia Pszichotronika Magnetspace Kvantum testelemző Metamorf masszázs PLEJÁDI Energia kezelés Személy és tértisztítás Théta Healing

AFT technika

„Változtasd meg a gondolataid, megváltozik az életed!” - Minden gondolatnak van valamilyen energetikai következménye, ami hatással van a testre.

Az Erőtér Technika (AFT), úgy Dr. E. Kendel mint Dr. R. Hawkins munkáit alapul véve, a gondolatok által gerjesztett energiamezővel dolgozik. A negativ gondolkodás következtében kialakuló negativ viselkedés, egy olyan mezőt hoz létre, mely önmagát képes fenntartani mindaddig amíg a fennálló minta meg nem változik. A kialakuló energiamező megalapozza a fizikai test betegségeinek kialakulását. A gyógyuláshoz, úgy a gondolatok, a tudatosság valtozására szükség van, mint a betegség kialakulásáért felelős energiamező eltávolitására.Az alapja az a közismert tény, hogy a gondolatok testünket befolyásoló energiát teremtenek. A gyakran ismételgetett tudatos vagy tudattalan negatív gondolatok, attitűdök és hitrendszerek által kisugárzott energia felborítja a test energiarendszerének harmonikus működését. Ezek a gondolati és hitrendszeri minták olyan önmagukat állandósító energiamezőket idéznek elő, melyek blokkolják testünk öngyógyító működéséhez fűződő kapcsolatunkat. Így ezeket az energiamezőket kell áthangolni ahhoz, hogy a test gyógyító folyamatai újra bekapcsoljanak. Az áthangolás a meridiánokon keresztül történik.

Első kép/First Aft Picture - Hegyi patak/Mountain River

A módszerének a lényege, hogy a meridián energiát megváltoztató formulákat alkalmaz. A meridiánok kezelése a fejen és a kézen lévő akupunktúrás pontokon keresztül történik a pontok aktiválásával.

A formulák ezen pontok meghatározott kezelési sorrendjét jelentik. A formulák használata természetesen egy komplex eljárás része, melyben szükség szerint kor regresszióban, az események és érzelmek feltárásával is dolgozunk.

Chi az emberi testben/Chi in the human body

Az Erõtér Technika (Attractor Field Technique) Dr. Hawkins munkájának talaján fejlõdött ki. Dr. Hawkins az „Erõ kontra ERÕ” címmel magyarul is megjelent könyv szerzõje a szenvedést, a betegségeket és a fizikai tüneteket a tudatosság és az energia kérdéskörén belül, összefüggésükben vizsgálja. A gondolatok energiája folyamatosan hatással van az emberi szervezet létrehozásáért és fenntartásáért felelõs nem-fizikai energia, a Csi (Qui) áramlására. A hosszú idõn át fennálló negatív gondolkodás és viselkedés egy önmagát fenntartani képes energiamezõt hoz létre, ami hatással van a fizikai testre, és megalapozza a különféle betegségek kialakulását. A gyógyulásban mind a tudatosság megváltoztatásának, mind a betegség kifejlõdéséért felelõs energiamezõ eltávolításának döntõ jelentõsége van.

A legújabb tudományos kutatások eredményei egyre mélyrehatóbban és pontosabban térképezik fel az emberi test és agy mûködésének finom mechanizmusait és a köztük lévõ kapcsolat mibenlétét. Ez megteremti a lehetõségét annak, hogy az új ismeretek birtokában egyre pontosabb és hatékonyabb módszerek jöhessenek létre.

Kutatásokkal bizonyították azt is, hogy a meridián bizonyos pontjainak stimulálása meghatározott szervekhez küld üzenetet, kiegyensúlyozza az adott meridián mentén az energiaáramlást, és ezáltal az adott szervet is. Dr. Zang-He Cho végzett kiterjedt kutatásokat ezen a területen. Minden alkalommal, amikor stimulálunk egy pontot a meridiánon (akupunktúrás vagy akupresszúrás pont) akkor ezzel párhuzamosan az agy megfelelő területén is kimutatható aktivitás. Ezen a kapcsolaton keresztül a meridián energia szabályozza az idegrendszert, a hormonális egyensúlyt, és a fizikai lét más aspektusait. Ha egyensúlyi helyzet áll fenn, a test jól van és egészséges.

A rose in lady hands/Rózsa hölgy kezekben

Bejelentkezés: Scheck Szilvia Természetgyógyász- Kineziológus
Telefonon: +3620/628-6744
Email: kineziologiaveszprem@gmail.com

A szakmához szükséges működési engedéllyel (ENKK: 220020) és felelősségbiztosítással rendelkezem!