Aft Terápia Akupresszúra Craniosacrális kezelés Bach Virágterápia Családállítás Egyéni és Csoportos Családállítás Fülakupunktúra Szivárvány energia kezelés Kineziológia Pszichotronika Magnetspace Kvantum testelemző Metamorf masszázs PLEJÁDI Energia kezelés Személy és tértisztítás Théta Healing

Akupresszúra avagy Pontmasszázs

Az akupresszúra (acus=hegy, tű, pont. pressum= nyomni, akupresszúra= pontnyomás) az egyik legősibb és legjobban bevált természetes gyógymód, amely az évezredes kínai gyógy masszázsból fejlődött ki.

 

Az akupresszúra  minden más hagyományos kínai terápiához hasonlóan arra az épül, hogy a testünket energiavezetékek, csatornák, meridiánok (6 yin és 6 yang) hálózzák be. Ezekben a csatornákban áramlik az életenergia. Az akupresszúra célja,hogy az energiapálya meghatározott pontjain az energiafolyam zavarát kiküszöbölje.

 

Holisztikus szemléletű az embert mint lest- lélek-szellem egységet kell nézni. Az akupresszúra nagyon megbízható, fájdalom és mellékhatás mentes kezelés. Az akupunktúrás pontok stimulálását még hatékonyabbá tehetjük köpölyözéssel, moxázással, testgyertya és lágy lézer terápia segítségével.

 

Ying/Yang drop/chepp in the lake which is in the woods/a tóban mely egy erdőben áll

 

Akupresszúra javallatai:

 

A szakmához szükséges működési engedéllyel (ENKK: 220020) és felelősségbiztosítással rendelkezem!