Aft Terápia Akupresszúra Craniosacrális kezelés Bach Virágterápia Családállítás Egyéni és Csoportos Családállítás Fülakupunktúra Szivárvány energia kezelés Kineziológia Pszichotronika Magnetspace Kvantum testelemző Metamorf masszázs PLEJÁDI Energia kezelés Személy és tértisztítás Théta Healing

Egyéni Családállítás

Az egyéni állítás a Családállítás olyan formája, amellyel lehetőség van egy-egy probléma mélyben meghúzódó okainak felismerésére anélkül, hogy csoportban való részvételre lenne szükség. A csoportos családállítás a klasszikus módszer, azonban vannak esetek, amikor az egyéni állítás megfelelőbbnek tűnik. Az a tapasztalatom, hogy az egyéni családállítás is ugyan olyan hatásos, mint a csoportos.

Vannak, akik szívesebben fordulnak egyénileg családállítóhoz, mert nem szeretnének egy csoport előtt beszélni a problémáikról, zárkózottabbak, nehezen nyílnak meg mások előtt. Előfordul, hogy a hosszabb távollét, amelyet egy csoportos családállításon való részvétel jelent, ahol hat- nyolc állítás is történik, nem megoldható. Vagy egyszerűen csak szeretnék megismerni a módszert anélkül, hogy mások állításain is részt vennének. Az is lehet, hogy olvasva a módszerről kedvet kap hozzá valaki, de éppen nem indul csoport a számára szimpatikus családállítónál. Az egyéni családállítás ilyenkor is jó megoldás lehet.

Az egyéni családállítás során a családállító terapeutával személyesebb kapcsolat alakulhat ki, lehetőség van részletesebben beszélni a problémáról és az azzal kapcsolatos állításról. A családállítás gyógyító ereje és hatása tapasztalatom szerint nem különbözik, hogy az oldás egyénileg történik.
A gyakorlatban az egyéni családállítás esetén a képzett családállító és az állítást kérő röviden megbeszélik mi az a probléma, amivel az állítást kérő foglalkozni szeretne. A családállító javaslata alapján az állítást kérő dönt, hogy kik, illetve milyen fogalmak megjelenítésével kezdik el az állítást. A személyeket vagy fogalmakat egy-egy színes lap vagy bábuk"képviselik", amelyeket az állítást kérő elhelyez a földön vagy a táblán. Természetesen köztük van a magát az állítást kérőt képviselő is.

Csoportos Családállítás

Tapasztald meg velem a családállítás különleges élményét: a csoport energiája segít, hogy életünket felszabadultabban, kiegyensúlyozottabban, nyitottabban, boldogabban élhessünk.

Mi is a családállítás?

Röviden megfogalmazva: a tudattalan sorsáttételek, fogadalmak átvételének feltárása és korrekciója, melyek a feloldás nyomán az ember életében változást segítő, támogató erővé válnak.

Hogyan történik az állítás?

Az állítást kérő résztvevő a csoportvezető és a csoport megjelenítő ereje segítségével egy „mozgó” képet kap a családi rendszeréről. A morfogenetikus (forma képző) vagy információs mező segítségével megjelenik a térben a benne élő családi dinamika, láthatóvá válik, ami korábban lehet, hogy egyáltalán nem volt látható, a tudatalattiból a tudatosba kerülő információk által lehetőség nyílik arra, hogy ezek a blokkok feloldódjanak.
Az egyik legdöbbenetesebb tény az, hogy a családfelállítás helyszínén a családtagok képviseletében álló vadidegen emberek valósághűen érzékelnek bent állva a mezőben

A családállítás hatását érezheted azonnal, és az is lehet, hogy fokozatosan, hosszabb idő alatt történik meg az oldás.

Kiknek ajánlom a Családállítást
Bárkinek, aki elegendően bátor, hogy felvállalja élete nehézségeit, hajlandó tenni önmagáért, az élete változásért, jobbításáért:

 


Bejelentkezés: Scheck Szilvia Természetgyógyász- Kineziológus, Családkonstellátor
Telefonon: +3620/628-6744
Email: kineziologiaveszprem@gmail.com