Aft Terápia Akupresszúra Craniosacrális kezelés Bach Virágterápia Családállítás Egyéni és Csoportos Családállítás Fülakupunktúra Szivárvány energia kezelés Kineziológia Pszichotronika Magnetspace Kvantum testelemző Metamorf masszázs PLEJÁDI Energia kezelés Személy és tértisztítás Théta Healing

Fülakupunktúra

Az akupunktúra köztudottan az ősi kínai gyógymódok közé tartozik, de egyes források szerint Európában is ismerték sok száz évvel ezelőtt. Fülkagylónkon minden szervünknek van egy megfelelő pontja, melyet ha ingerlünk, gyógyhatással lehet az adott szervre.

A terápia lényegében az akupunktúrás pontok tűvel való kezelését jelenti.

A tartós, tűvel végzett fülakupunktúra során 1,5 mm-es tűt helyeznek a megfelelő helyre, ami bőrszínű tapasszal van fedve, így nem feltűnő. Ez a napi tevékenységeinket sem zavarja.

A fülakupunktúra számos betegség, tünet kezelésére alkalmas, pl. fogyókúrával, fájdalomcsillapítással, klimaxszal kapcsolatos panaszok. Kezelés segíthet egyes függőségektől is megszabadulni, mint például: dohányzás, alkoholizmus, drogfüggőség.

A picture about the ear-structure/Egy kép a fül-felépítéséről

A fülakupunktúra hatásmechanizmusa

A több mint 4000 éves múltra visszatekintő hagyományos kínai gyógyászat szerint a fül egy mikrorendszer, különböző területein leképeződnek a testrészek, szervek. A fül megfelelő pontjait ingerelve hatást tudunk gyakorolni az egyes szervekre, valamint a szervezet egészére.

A fülakupunktúra előnyei:

Fogyás fülakupunktúra segítségével: Az akupunktúrás kezelés során az idegrendszert nyugtató, kiegyensúlyozó pontokat, valamint a méregtelenítő szerveinkre (vese, máj, tüdő) ható pontokat kezelem.

Ezáltal jobb lesz a szervezet vérkeringése, energiaáramlása. A belső szervek hatékonyabban méregtelenítenek. A szervezet erőre kap, és képes lesz leküzdeni a súlyfelesleget. A kezelés harmóniába hozza testünket, lelkünket. Csökken az étvágy, normalizálódik a vérnyomás, megszűnik a cukoréhség, a diétával járó feszültség. Étkezési zavarok, bulimia, mértéktelen evési kényszer esetén is sikeresen alkalmazható.

Az akupunktúrás kezelések alkalmával személyre szabott étrendet javaslok.

A fülakupunktúra egyéb alkalmazási területei:

A picture about needles/Egy kép a tűkről

Bejelentkezés: Scheck Szilvia Természetgyógyász- Kineziológus, Fülakupunktúrás Addiktológus
Telefonon: +3620/628-6744
Email: kineziologiaveszprem@gmail.com

A szakmához szükséges működési engedéllyel (ENKK: 220020) és felelősségbiztosítással rendelkezem!