Aft Terápia Akupresszúra Craniosacrális kezelés Bach Virágterápia Családállítás Egyéni és Csoportos Családállítás Fülakupunktúra Szivárvány energia kezelés Kineziológia Pszichotronika Magnetspace Kvantum testelemző Metamorf masszázs PLEJÁDI Energia kezelés Személy és tértisztítás Théta Healing

„Önmagunkkal harcolni a legnehezebb harc. Önmagunkat legyőzni a legszebb győzelem”
- F. von Logan

Pszichotronika,  Szellemgyógyász, Lélekgyógyász, Szellemsebész

A pszichotronika szó szerinti jelentése: lélek-erő.

Itt a földön mindenki három szinten létezik: test-lélek-szellem szinten. A fizikai testünk, ami számunkra a legmegfoghatóbb, mert látjuk magunkat minden nap. Szellemi szinten is ismerjük már magunkat, mert azok a gondolataink, amik folyamatosan bennünk vannak és inspirálnak új dolgok felé. Lelki szintünk megismerésében a lelkiismeretünk segít. Ő az, aki súg nekünk, hogy csináld, mert ez jó lesz, számodra vagy éppen óva int, hogy Ne csináld! Ha ezek a szintek: szellem- lélek-test azonos irányba haladnak akkor vagyunk kirobbanó formában és egészségesek, ha a szellem és a lélek nem tart egy irányba, akkor lebetegíti a fizikai testet és kialakul a betegség. 

A betegség célja nem a szenvedés, hanem a tanítás, valamit elrontottunk és azt ki kell javítanunk. Felhívja a figyelmet, belső világunk hibáira és azon kell dolgoznunk. Fontos felismerés, hogy a betegségünk kialakulásáért mi magunk vagyunk felelősek. Így a gyógyulás is a mi kezünkben van. Az eddigi életmódunk betegséghez vezet! Szükségünk van a változásra, ami elsődlegesen belső változások, belső békénk, boldogságunk visszanyerése.

Fogadjuk el a betegségünket, figyeljünk rá, hallgassuk meg,hogy mi az üzenetet számunkra és merjünk változtatni. A gyógyulás az új élet és gondolkodásmódra tárja felénk a kapuit. 

Nagyon sok ember van, aki saját szelleme hangját sem érzékeli, sőt távol tartja a gondolatot, hogy a fizikai testen kívül van lélek és szellem is.

A fizikai testet a lélek tölti meg belső tartalommal, lelkünk akaratunktól függetlenül is igen erős hatást képes gyakorolni a fizikai testünkre. Erős érzelmek hatására rögtön jelez a test is (pl.: félelmek hatására remegés, verejtékezés)

A pszichotronikában a lélek erejével dolgozunk. Ha meggyógyul a lélek, a szellem akkor meggyógyul a fizikai test is. Azt, aki önmagában nem hisz azt nem lehet meggyógyítani, míg vissza nem tér a hite.

A szellemgyógyászat nem a fizikai testet kezeli, sőt hozzá sem kell nyúlni, mert minden szellemi síkon történik meg először, ezt el kell fogadni a gyógyulni vágyóknak. Ezért is fontos a HIT ereje.

Jézus is azt mondta a csodás gyógyulások után: a Hited gyógyított meg téged! Aki nem hisz önmagában az nem hisz Istenben sem. Ne felejtsük el, hogy az isteni szikra mindannyiinkban benne van, a teremtők saját magunk vagyunk.

Bejelentkezés: Scheck Szilvia Természetgyógyász- Kineziológus
Telefonon: +3620/628-6744
Email: kineziologiaveszprem@gmail.com