Aft Terápia Akupresszúra Craniosacrális kezelés Bach Virágterápia Családállítás Egyéni és Csoportos Családállítás Fülakupunktúra Szivárvány energia kezelés Kineziológia Pszichotronika Magnetspace Kvantum testelemző Metamorf masszázs PLEJÁDI Energia kezelés Személy és tértisztítás Théta Healing

PLEJÁDI energia kezelés:

 

A Plejádok 7 fő csillaga, ahogy a Földről látható: A központi Napjuk az Alcyone, majd a többi: Atlas, Merope, Electra, Maia, Asterope és Lyseide.

Magyar elnevezése a Fiastyúk, amit az északi égbolton láthatunk.

A Plejádokbeliek állítása szerint Földünk az Alcyone körül kering, a Plejádok csillaghalmaza a galaktikus középpont körül forog, és galaxisunk spirális táncát járja téren és időn át, vannak olyan különleges, kegyelmi időszakok, amikor nagy az esély a szellemi fejlődésre és felébredésre.

Most éppen ilyen időket élünk, az emlékezés idejét, amikor minden eddiginél nagyobbat léphetünk előre. Lehetőségünk van, hogy tanuljunk múltban elkövetett hibáinkból, hogy megbocsássunk és felelősséget vállaljunk mindazokért a dolgokért, amiket magunk teremtettünk és tapasztaltunk.

Plejádi energetikai kezelés egy nagyon erős tisztító és harmonizáló eljárás, ami a test finomenergetikai rendszerével dolgozik. A kezelés hatására régi energiablokkok oldódnak fel, elfojtott érzelmek törnek felszínre, és másoktól átvett rezgések tisztulnak ki.

Bejelentkezés: Scheck Szilvia 
Telefonon: +3620/628-6744
Email: kineziologiaveszprem@gmail.com