Aft Terápia Akupresszúra Craniosacrális kezelés Bach Virágterápia Családállítás Egyéni és Csoportos Családállítás Fülakupunktúra Szivárvány energia kezelés Kineziológia Pszichotronika Magnetspace Kvantum testelemző Metamorf masszázs PLEJÁDI Energia kezelés Személy és tértisztítás Théta Healing

Tértisztítás

A Radiesztézia ősrégi tudomány. A földsugárzások mérésének legrégebbi nyoma az ie. 2200. évből származik, amikor is egy kínai Yü nevű császár rendeletet adott ki arról, hogy a ház építése előtt a házhelyét földsugárzás szempontjából ki kell mérni. A fáraók korában a papok titkos tudástárába tartozott a Radiesztézia, például a piramisok helyének megállapításánál. Európában is a legnagyobb radiesztézák a papok voltak, hiszen ennek alapján jelölték ki a templomok és székesegyházak helyét.

Hangulatos kép Buddhával és gyertyákkal/Moody picture of a Buddha and candles

A földsugárzások lehetnek negatív és pozitív hatásúak egészségünkre nézve. A negatív, káros földsugárzásokat általában valamilyen földalatti anomália okozza. Ilyenek lehetnek például a vízerek, a vetődések, az érctelérek és a törésvonalak.

Ugyancsak káros energiaforrást képezhetnek az ember által alkotott elektromos vezetékek, üregek, csatornák, alagutak, és kifejezetten káros lehet a ház mellett álló nagyteljesítményű trafók közelsége (mesterséges sugárzások). Nagyon fontos, hogy bármilyen elektromos vezetéktől, elektromos dugótól, elektromos készüléktől legalább 3 méter távolságra legyünk! Ágyunkat mindenképpen ilyen (vagy a lehetőségekhez mérten minél távolabbra) távolságra kell elhelyezni, például a TV-től, számítógéptől.

Azokon a helyeken, ahol otthonunkban, munkahelyünkön, iskolánkban káros földsugárzásoknak vagyunk kitéve hosszú távon, kivédésre, árnyékolásra van szükség (olykor az is elég, ha egyszerűen csak máshová helyezzük át az ágyat, az íróasztalt).

Füstös hangulatos gyertya és száraz relax virágok/Smooky moody candle, and dried relax flowers

Káros földsugárzás, az állandó negatív behatás, betegség kialakulásához vezethet. Mivel szervezetünk idővel nem lesz képes az energetikai kompenzációra, regenerációra, ez idővel nagymértékben legyengíti azt. Nem szükséges, hogy a földsugárzások, mesterséges sugárzások mérése a helyszínen történjen, a szervezet mágneses energetikai kisugárzásában (aurában), rendszerében is észlelhetőek a káros földsugárzások lenyomatai, hatásai.

A tértisztítás során eltávolítunk a térből minden visszahúzó energiát, majd feltöltjük friss életerővel. Megfelelő időközönként a tisztítást persze meg kell ismételni, és két tisztító szertartás között igyekezni kell, hogy fenntartsuk a jó energiákat.

A lakás mindig hűen tükrözi a benne lakók szellemi, lelki állapotát –mint bent, úgy kint- az ember belső világa kivetül környezetére, de környezete minősége is visszahat a lakó szellemi lelki állapotára. Már az a környék is sokat elárul rólunk, ahol lakunk, a lakásunk pedig szinte mindent.

Milyen más esetekben ajánlott tértisztítást kérni:

Sajnos egyenlőre nem tudok vállalni tértísztitást. 

 

Lila-lillán, gyertyafényes vacsora egy gyönyörű asztalon/A purple candlefilled dinner on a beautiful table