Aft Terápia Akupresszúra Craniosacrális kezelés Bach Virágterápia Családállítás Egyéni és Csoportos Családállítás Fülakupunktúra Szivárvány energia kezelés Kineziológia Pszichotronika Magnetspace Kvantum testelemző Metamorf masszázs PLEJÁDI Energia kezelés Személy és tértisztítás Théta Healing

Theta Healing

 

 

A Theta Healing a fókuszált figyelem és tiszta szándék erejét használó, rendkívül egyszerű  terápiás és önfejlesztő módszer, melynek során théta állapotban lehetőségünk nyílik a tudatalattiban elraktározott információk felszínre hozására, semlegesítésére, szükség esetén pozitív, támogató mintákra való lecserélésére.

A théta az elalvás előtti mély ellazulás állapota. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ám már a tudatalattinkat is elérjük, ahová nem csak az ötletek, a kreativitás vagy az álmok tartoznak, de a hitrendszerünk és a félelmeink is. Ráadásul ilyenkor egyszerű vizualizációval meg is változtathatjuk ezeket.

A módszer kifejlesztője Vianna Stibal maga is egy súlyos betegségből ( rákból ) gyógyult meg a használatával.

A módszert japán kórházakban már rendszeresen alkalmazzák, India egyes tartományaiban pedig iskolákban is oktatják.

Megvilágosodás / Enlightment

 

A Theta Healing független minden vallástól.

A Theta Healing technikával az alap, genetikai és lelki síkon hozunk létre azonnali változásokat, történelmi síkon pedig elfogadást. A múlt megváltoztatása nem lehetséges, de az érzelmi traumák semlegesítésével annak elfogadása lehetséges, ezáltal a korlátozó hatásuk sem lehet többé.

A Theta Healing technika segítségével akár azonnali változások is történhetnek az életedben, amennyiben megengeded magadnak ezeket a változásokat, azaz hiszel bennük.

Belső béke, elfogadás / Inner peace, acceptance

 

Milyen problémákon tud segíteni a Theta Healing:

Szeretett és egyensúly / Love and balance

Bejelentkezés: Scheck Szilvia Természetgyógyász- Kineziológus
Telefonon: +3620/628-6744
Email: kineziologiaveszprem@gmail.com